dc.contributor.author | Büyükünal, Serkan Kemal | en_US |
dc.date.accessioned | 2017-08-17T08:52:02Z | |
dc.date.available | 2017-08-17T08:52:02Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Büyükünal, S. K. (05-07 Ekim 2016). İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri. Türkiye 12. Gıda Kongresi. Edirne : Trakya Üniversitesi. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12294/896 | |
dc.description | #nofulltext# --- Conference : Türkiye 12. Gıda Kongresi. Edirne : Trakya Üniversitesi, 05-07 Ekim 2016. | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Trakya Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.subject | Rop | en_US |
dc.subject | Tuz | en_US |
dc.subject | Rutubet | en_US |
dc.subject | Ekmek Çeşitleri | en_US |
dc.subject | Halk Sağlığı | en_US |
dc.title | İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.department | İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü. | en_US |
dc.authorid | TR20940 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.institutionauthor | Büyükünal, Serkan Kemal | en_US |