Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBüyükünal, Serkan Kemalen_US
dc.date.accessioned2017-08-17T08:52:02Z
dc.date.available2017-08-17T08:52:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationBüyükünal, S. K. (05-07 Ekim 2016). İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri. Türkiye 12. Gıda Kongresi. Edirne : Trakya Üniversitesi.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12294/896
dc.description#nofulltext# --- Conference : Türkiye 12. Gıda Kongresi. Edirne : Trakya Üniversitesi, 05-07 Ekim 2016.en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherTrakya Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectRopen_US
dc.subjectTuzen_US
dc.subjectRutubeten_US
dc.subjectEkmek Çeşitlerien_US
dc.subjectHalk Sağlığıen_US
dc.titleİstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerien_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.departmentİstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü.en_US
dc.authoridTR20940en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.institutionauthorBüyükünal, Serkan Kemalen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster