Yayıncı "Kafkas Üniversitesi" için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Effect of rapid chilling and pelvic suspension on meat quality of longissimus dorsi muscle of lamb
(Kafkas Üniversitesi, 2014)The objective of this study was to examine the effect of rapid (RC) and conventional (CC) chilling with achilles (AS) and pelvic (PS) suspension on the meat quality of M. Longissimus dorsi. Twenty lamb carcasses were ... -
Ekolojik köy projesinin yerel değerlerin pazarlanması kapsamında değerlendirilmesi: Örnek olay çalışması
(Kafkas Üniversitesi, 2013)Dünyanın pek çok bölgesinde turistik seyahatlerin kırsal alanlara doğru yöneldiği ve bu yönelimin artarak devam ettiği bilinmektedir. Özellikle, keşfedilmemiş pek çok turizm ürününü bünyesinde toplaması bakımından Karadeniz ... -
Presence of salmonella spp., listeria monocytogenes, escherichia coli 0157 and nitrate-nitrite residue levels in Turkish traditional fermented meat products (sucuk and pastirma)
(Kafkas Üniversitesi, 2016)Turkish sucuk and pastirma are traditional meat products commonly consumed in Turkey. These products are generally known as dryfermented meat products (FMP), fermented and ripened naturally. Curing is a preparation method ...