Yayıncı "İrfan YAZICIOĞLU" Meslek Yüksekokulu için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Sürdürülebilir Gastronomi Çerçevesinde Edremit Körfezi Yöresel Mutfakları
(İrfan YAZICIOĞLU, 2018)Yeme-içme davranışları bütün kültürlerde evrensel bir nitelik taşımaktadır. Bu kültürlerin parçası olarak insanlar kimliklerinin yanı sıra kültürlerinin belirli özelliklerini yansıtmaktadırlar. Bir ülkede, bir toplulukta, ... -
Wild Edible Plants of Mersin (Turkey) and Their Gastronomic Usage Types
(İrfan YAZICIOĞLU, 2022)It has been demonstrated by many studies to date that more used to plant foods in terms of nutrition is great importance in terms of health. Antioxidant content of plants plays an important role in the prevention or treatment ... -
Yabancı Turistlerin İstanbul Sokak Yemeklerini Değerlendirmeleri Üzerine Bir Çalışma
(İrfan YAZICIOĞLU, 2019)Gelişmekte olan pek çok ülkenin hızlı kentleşme nedeniyle sokak yemeklerine olan talepleri giderek artış göstermektedir. Sokak yemekleri, gelir getirici bir strateji, hızlı ve ekonomik bir yemek seçeneği olduğundan dolayı ...