Geçiş Yönlendirmesi
English
Türkçe
Türkçe
English
Türkçe
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace@Arel
Fakülteler
Güzel Sanatlar Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomy and Culinary Arts
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Makale Koleksiyonu
Filtre: Konu
DSpace@Arel
Fakülteler
Güzel Sanatlar Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomy and Culinary Arts
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Makale Koleksiyonu
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 8, listelenen: 21-30
5
10
20
40
60
80
100
Paraplantaricin (1)
Pesticide Residue (1)
Peynir Tozu (1)
Polyphenolic Profile (1)
Polyphenols (1)
Püskürterek Kurutma (1)
Sucuk (1)
Technology (1)
Texture (1)
Turkish Fermented Sucuk (1)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Arel
by OpenAIRE
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Kategorisine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Kategorisine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt